از تعمیر تا تامین قطعات سخت افزار را از ما بخواهید...

چگونه پلی استیشن را به اینترنت وصل کنیم؟

چگونه پلی استیشن 4 را به اینترنت وصل کنیم؟
چگونه پلی استیشن 4 را به اینترنت وصل کنیم؟

آیا پلی استیشن 4 خریداری کرده اید و نمیدانید چگونه آن را به اینترنت وصل کنید؟ اصلا لازم نیست نگران باشید ما امروز با آموزش اتصال پی اس 4 به اینترنت به سراغ شما آمدهایم که این دغدغه را از بین ببریم پس تا پایان با ما همراه باشید.

پلی استیشن چیست؟

پلی استیشن یا پی اس یا پی اس ان، کنسولی 32 بیتی است که نخستین بار در سال 1994 به وسیله سونی کامپیوتر entertainment به بازار عرضه شد. البته اگر بخواهیم نگاهی دقیقتر به تاریخچه این کنسول داشته باشیم باید آغاز آن را از سال 1988 بدانیم.

در آن زمان شرکت سونی و نینتندو تصمیم گرفتند با یکدیگر همکاری کرده و لوح ویژه را طراحی کنند. این لوح ویژه سی دی رامی برای کنسول سوپر نینتندو بود که البته همکاری این دو شرکت ادامه پیدا نکرد و این لوح ساخته نشد.

در سال 1991 شرکت سونی تصمیم گرفت تغییراتی را بر روی این لوح ویژه ایجاد کند و آن را در کنسول جدید ساخته شده خود یعنی پلی استیشن قرار دهد. البته ایده کنسول پلی استیشن توسط کن کوتا راگی در سال 1990 شکل گرفت.

تنها 200 واحد از نخستین پلی استیشن که توانائی اجرای کارتریجهای سوپر نینتندو را داشتند به وسیله کمپانی سونی تولید شد. اولین کنسول ساخته شده توسط این شرکت چند رسانهای و چند منظوره بود.

این نوع از کنسول ها توانائی اجرای بازی های سوپر نینتندو را داشتند و میتوانستند سی دی های صوتی و اطلاعات گرافیکی را بخوانند. البته به جز این موارد قابلیت اجرا بر روی رایانه های شخصی را نیز داشتند.

در سال 1994 مدل جدیدی از پلی استیشن تحت عنوان پی اس ایکس وارد بازار شد که این بار بازی های سوپر نینتندو را نمیخواند و با آنها سازگاری نداشت. این مدل تنها بازیهای مربوط به سی دی رام را اجرا میکرد. با توجه به این قابلیت پس از مدتی پلی استیشن ها پر فروش ترین کنسولهای دنیا شناخته شدند و مدل های مختلفی را روانه بازار کردند.

پلی استیشن 4

پلی استیشن 4 که در کشور ما به نام پلی فور و پی اس فور شناخته میشود، به عنوان چهارمین نسل از کنسولهای خانگی سونی توانسته به خوبی در بازار فروش داشته باشد. این کنسول در سال 2013 به بازار عرضه شد و با توجه به این که در ابتدا ارزان فروخته شد و بازیهای گوناگون و مهیجی را نیز پشتیبانی میکرد سبب شد بسیار مورد پسند و استقبال قرار بگیرد.

قیمت ارزان و بازی های خوب باعث شد به پی اس 4 فت شهرت یابد. این استقبال سونی را به سوی ساخت و طراحی نسل بعدی آن که پلی استیشن 4 اسلیم است، هدایت کرد. پلی استیشن 4 دارای 2 مدل فت و اسلیم است که از 2 هارد داخلی متفاوت 500 گیگا بایتی و 1 ترا بایتی برخوردار هستند.

این اختلاف باعث بروز تفاوت هایی در قیمت آنها نیز شده است. اما این تفاوت قیمت ها به خاطر اختلافاتی مانند این بوده که به طور مثال در پی اس 4 اسلیم یک ترا بایت و پی اس 4 اسلیم 500 گیگا بایت هارد داخلی به کار رفته است.

قیمت پلی استیشن 4 دست دوم

قیمت پی اس 4 هم با توجه به اصلی و فرعی بودن آنها و نرخهای ارزی بالا و پائین میشود. همین امر باعث شده که طرفداران این دستگاه رو به سوی خرید پلی استیشن دست دوم آورند که ارزانتر بوده و هزینه افراد نیز کمتر خواهد شد. برای این که قیمت دست دوم این پلی استیشن را به دست آورید میتوانید به سایتهای معتبر مراجعه کنید.

نکاتی در ارتباط با پلی استیشن 4

اولین نکته درباره این دستگاه امکان تعویض هارد درایو است که میتوانید آن را با ظرفیت بیشتر یا کمتر عوض کنید. این دستگاه امکان اتصال هارد اکسترنال را ندارد. رزولوشنهایی که این دستگاه پشتیبانی میکند شامل 480، 720، 1080 پیکسلی و 1080 ای است.

اگر بخواهید این دستگاه را به تلویزیون وصل کنید هیچ نیازی به ریست کردن تنظیمات تلویزیون ندارید. پلی استیشن 4 برای پورتهای انالوگ ساخته نشده و با این تصاویری کار نمیکند.

چگونه پلی استیشن 4 را به اینترنت متصل کنیم؟

همیشه بخش مولتی پلیرو آنلاین بازی های پی اس یکی از بخشهای مهیج آن به حساب می آیند. به صورت متداول افرادی که این وسیله را میخرند بیشتر علاقه مند بازیهای آنلاین آن هستند. در این قسمت قصد داریم آموزش اتصال پی اس 4 به اینترنت را برای شما توضیح دهیم.

بخش آنلاین پلی استیشن 4

این بخش بعد از تمام شدن بخش داستانی و Single Player بازی، جذاب ترین قسمت بازیهای کامپیوتری محسوب میشود. همیشه بخش داستانی از یک داستان مشخص پیروی کرده و تنوع زیادی را برای کاربر ایجاد نمیکند. به خاطر همین بعد از این که تمام میشوند گیمر آن را قدیمی و تکراری میداند.

با توجه به این که بیشتر گیمرها اکانت قانونی PS4 را خریداری میکنند برای آنها بازی آنلاین و آفلاین به آسانی انجام میشود. اما برای گیمر هایی که از اکانت هک شده استفاده میکنند قابلیت بخش آنلاین وجود ندارد و برای آنها فعالیت در این بخش ممنوع است.

اما این ممنوعیت به این دلیل است که زمانی که سونی متوجه شود گیمر به وسیله اکانت هک شده قصد بازی آنلاین را دارد با کمک کد اکانت او اکانتش را مسدود خواهد کرد. در بعضی موارد که سونی بر روی این موضوع حساس شود به صورت کلی کنسول پی اس فور را بن خواهد کرد و حتی اگر کاربر بخواهد با اکانت دیگری به بازی آنلاین بپردازد نمیتواند.

آموزش وصل کردن PS4 به اینترنت

پس از بیان تمام نکات لازم نوبت به این رسید که آموزش وصل شدن پی اس فور به اینترنت را برای شما به صورت دقیق توضیح دهیم:

1. زمانی که اینترنت به کنسول وصل نشده است وارد بخش تنظیمات شوید که علامت یک کیف است.

2. یک علامت کره زمین را خواهید دید که عنوان Network را دارد، آن را انتخاب کنید.

3. در این قسمت مقابل گزینه Connect to the internrt را مشاهده کنید اگر تیک آن غیر فعال بود آن را فعال کنید.

4. وارد بخش Set Up Internet Connection شده که به صورت متداول دومین گزینه است.

5. زمانی که به این مرحله میرسید باید به وسیله وای فای، مودم یا کابل کنسول را به اینترنت متصل کنید. البته به شما پیشنهاد میدهیم برای این که از بروز اختلالات سیگنال و آنتن مودم پیشگیری کنید از قسمت اتصال کابل شبکه به پشت کنسول استفاده کرده تا از سرعت و پایداری بیشتری برخوردار شوید.

6. اگر میخواهید کار آسان شود پس گزینه Use Wi-Fi را بزنید.

7. در این بخش از شما سوال خواهد شد که قصد دارید به آسانی به اینترنت وصل شوید یا به صورت سفارشی و سخت تمایل به اتصال دارید. اگر به آسانی به اینترنت وصل نشوید پس باید با زدن گزینه سفارشی و وارد کردن اطلاعات مورد نیاز کنسول از طریق مودم را انتخاب کنید.

8. ما  در این مرحله وارد بخش Easy خواهیم شد.

9. در این قسمت مودمهای موجود نمایش داده خواهد شد. اگر مودم مربوط به شما به نمایش درآمد آن را انتخاب کرده و پسورد را وارد کنید. این گونه به اینترنت وصل خواهید شد. کمی صبر کرده تا کنسول تستهای لازم را دریافت کند و بتوانید به بازی بپردازید.

10. در صورتی که مودم شما به نمایش در نیامد مطمئن شوید که روشن است و از طریق گوشی یا لپ تاپ آن را تست کنید. اگر روشن بود پس باید از گزینه Set Up Manually کمک بگیرید.

11. بعد از انتخاب آن باید گزینه اول یعنی Enter Manually را کلیک کنید.

12. پس از این که، این گزینه را زدید باید در قسمت SSID نام مودم خود را وارد کرده تا کنسول بتواند مودم شما را شناسائی کند. بعد از این که نام مودم خود را وارد کردید Next کنید.

13. در این بخش یعنی Security Method باید نوع پسورد خود را وارد کنید. مودم هایی که قبلا مورد استفاده قرار میگرفت wep بوده و از امنیت کمی برخوردار بودند. اما با گذشت زمان و ورود مودمهای نسل جدید با الگوریتم WPA-PSK/WPA2-PSK امنیت آنها نیز افزایش یافته است. اگر مودم شما رمز ندارد پس گزینه None را زده و وارد مرحله بعد شوید.

14. اگر دو گزینه دیگر به غیر از None را انتخاب کردید پس با دقت کافی اقدام به وارد کردن رمز خود کنید.

15. پس از مشاهده گزینه  Cheecknig Network environment برای چند لحظه صبر کرده تا کنسول بتواند شبکه اینترنت را بررسی کند و مطمئن شود که به درستی وصل شده است. اگر برای شما گزینه Test Internet Connection قابل روئیت بود پس روی آن بزنید تا اینترنت شما را کنسول بتواند ارزیابی کند.

16. صبر کنید به صورت کامل شبکه اینترنت توسط کنسول بررسی و تست شود.

17. پس از اتمام این مراحل و وارد شدن به صفحه اصلی متوجه خواهید شد که قفل روی بازیها برداشته شده است و به راحتی میتوانید بازی کنید، بازی دانلود کنید و یا به آپدیت آنها بپردازید.

سخن پایانی

در این مقاله قصد داشتیم تمام مواردی که باید در ارتباط با پی اس 4 است را به شما توضیح دهیم. نحوه اتصال اینترنت به پی اس فور را شرح دادیم تا به راحتی بتوانید به بازی بپردازید. در نظر داشته باشید همیشه از اکانتهای قانونی استفاده کنید تا مشکلی برای شما در روند بازی ها پیش نیاید. از این که تا پایان ما را همراهی کردید از شما سپاس گذاریم.

Avatar photo
سلام من امیر علی ام از سال ۹۸ توی حوزه ی سئو و تولید محتوا مشغول به کار شدم… وبسایت آی فیکس ایت رو ساپورت و پشتیبانی میکنم. محصولاتی که ما تعمیراتش رو براتون میذاریم اکثرا محصولات شرکت اپل مثل گوشی های آیفون ٫ انواع مک بوک ها ٫ انواع آی مک ها ٫ مک مینی و انواع سرفیس های شرکت مایکروسافت و … هستند. اگه دلتون میخواد خودتون تعمیر محصولاتتون رو یاد بگیرید پست های مارو دنبال کنید