از تعمیر تا تامین قطعات سخت افزار را از ما بخواهید...

آموزش اتصال لپ تاپ به تلویزیون

آموزش اتصال لپ تاپ به تلویزیون
آموزش اتصال لپ تاپ به تلویزیون

اتصال لپ تاپ به تلویزیون

آیا برای کنفرانس‌ های آنلاین خود یا انجام بازی، نیاز به اتصال لپ تاپ به تلویزیون دارید؟ اتصال این دو وسیله به یکدیگر میتواند، بسیار هیجان‌ انگیز باشد. جستجو در اینترنت با صفحه‌ ای بسیار بزرگ‌ تر و مشاهده عکس و فیلم با کیفیت بسیار بیشتر، نمونه‌هایی از جذابیت‌های این کار هستند.
راه‌های مختلفی برای اتصال تلویزیون به لپ تاپ وجود دارند. به‌ طور کلی، میتوان آنها را به دو دسته با کابل و بی‌سیم تقسیم نمود. مراحل و روش‌ های انجام این کار، بستگی به مواردی مانند نوع دستگاهها، کابل‌ ها و امکانات در دسترس شما دارد.
در این مقاله، چند روش اصلی اتصال لپ تاپ به تلویزیون را شرح میدهیم. با مطالعه این مقاله، تجربه کاربری بهتری از لپ تاپ و تلویزیون خود خواهید داشت.

اتصال لپ تاپ به تلویزیون با کابل HDMI
این روش، آسان‌ ترین و ساده‌ ترین روش اتصال این دو وسیله به یکدیگر است. تنها چیزی که برای اتصال به این روش احتیاج دارید، یک کابل HDMI است که قیمت چندانی هم ندارد. این کابل، هم صدا و هم تصویر را به‌ خوبی منتقل کرده و بنابر این، برای پخش مدیا بسیار عالی است.
برای اتصال لپ تاپ به تلویزیون با این کابل، باید هر دوی این وسیله‌ ها مجهز به پورت HDMI باشند. چه دستگاه‌ های خیلی قدیمی و چه خیلی جدید، این پورت را ندارند. پس از اتصال دستگاهها با کابل و روشن کردن آنها، ورودی صحیح HDMI تلویزیون خود را با کمک کنترل از راه دور، انتخاب کنید.

برخی لپ‌تاپ‌ها تنها یک پورت micro hdmi یا mini hdmi دارند. برای اتصال آن‌ ها به تلویزیون، باید از تبدیل این پورت‌ های کوچک به بزرگ استفاده کنید.
اتصال لپ تاپ به تلویزیون در این روش، به‌ صورت خودکار برقرار میشود. در صورتی‌ که این اتفاق نیفتاد، باید در لپ تاپ خود، این مراحل را طی کنید:
• Setting
• System
• Display
• انتخاب گزینه TV
• فشار دادن دکمه Windows و P به‌صورت هم‌ زمان از روی کیبورد
• انتخاب گزینه Duplicate
در مرحله انتخاب گزینه tv در display میتوانید، رزولوشن تصویر را مطابق با رزولوشن صفحه تصویر تلویزیون خود، تنظیم نمایید.

اتصال لپ تاپ به تلویزیون با کابل VGA
این روش برای دستگاه‌ های قدیمی جواب‌گو است. در لپ‌ تاپ‌ ها یا تلویزیون‌ های قدیمی معمولا یک پورت VGA پیدا میشود. کیفیت انتقال تصویر کابل VGA پایین‌تر از HDMI است. این کابل، فقط با دو سیگنال ویدئو سروکار دارد؛ بنابراین، برای انتقال صدا به یک کابل جداگانه نیاز خواهید داشت.

برای اتصال لپتاپ به تلویزیون به این روش، مراحل زیر را پی بگیرید:
• هر دو دستگاه را روشن کنید
• آن‌ها را با استفاده از کابل VGA و یک کابل 3.5 میلی‌ متری صدا به یکدیگر وصل کنید.
• دکمه Input را روی کنترل تلویزیون فشار دهید. این دکمه میتواند، Source یا AV نیز نام داشته باشد.
• از میان گزینه‌ های باز شده روی صفحه تلویزیون، گزینه PC یا RGB را از لیست انتخاب کنید.
در صورتی‌ که اتصال لپ تاپ به تلویزیون برقرار نشد، همان مراحل مشابه برای رفع این مشکل در اتصال با استفاده از کابل HDMI را تکرار کنید.

اتصال تلویزیون به لپ تاپ با کابل USB-C
در صورتی‌ که لپتاپ، مجهز به پورت USB-C باشند، گزینه‌ های بیشتری برای اتصال، وجود خواهد داشت. اگر تلویزیون نیز جدید بوده و مجهز به این درگاه باشد، به‌راحتی میتوان با یک کابل USB-C این دو را به هم وصل کرد. پس‌ از آن، تنها لازم است که ورودی صحیح تلویزیون، انتخاب شود.
نکته‌ ای که باید در خرید کابل USB-C به آن دقت داشته باشید، این است که کابل باید USB-C به USB-C باشد؛ به این معنی که هر دو سر آن، قابلیت اتصال به چنین پورتی را داشته باشد.

اتصال لپ تاپ به تلویزیون با پورت های متفاوت
ممکن است، لپتاپ شما نسبتا جدید و تلویزیونتان، قدیمی باشد یا برعکس. در این صورت، احتمال اینکه پورت‌ های مشابهی در آن‌ها پیدا نکنید، بالاست. برای اتصال چنین دستگاه‌ هایی، نیاز به مبدل‌ های HDMI به VGA دارید.
فرض کنید، لپتاپ، فقط پورت HDMI و تلویزیون، فقط پورت VGA دارد. در این صورت، باید یک کابل HDMI را به لپتاپ و کابل VGA را به تلویزیون و سپس دو سر دیگر این کابل‌ ها را به مبدل وصل کنید. در آخر هم باید، دکمه Input روی کنترل تلویزیون را فشار داده و یکی از گزینه‌ های PC یا RGB را انتخاب کنید. در صورتی‌ که اتصال برقرار نشد، تدابیر گفته‌ شده در بخش‌ های قبلی را به کار بگیرید.
اتصال USB-C به HDMI 
ممکن است، تنها لپتاپ مجهز به USB-C باشد و تلویزیون، تنها پورت HDMI داشته باشد. در این صورت، باید از یک آداپتور USB-C به HDMI استفاده کرد. به‌این‌ترتیب، کابل USB-C به لپتاپ و کابل HDMI به تلویزیون متصل شده و در میانه مسیر، هر دو به این آداپتور وصل میشوند. درنهایت هم باید، ورودی HDMI در تلویزیون، انتخاب شود.
اتصال لپ تاپ به تلویزیون بصورت بی سیم یا وایرلس
مسلما همه اتصال دو دستگاه، بدون سیم را ترجیح میدهند اما این روش، نیاز به امکانات پیشرفته‌ تری دارند. در این روش، به‌ جای سیم، به یک دستگاه پخش رسانه، مانند گوگل کروم کست (Google Chromecast) یا استریم استیک با نام کامل‌ تر Roku Streaming Stick نیاز دارید. تلویزیون‌ های جدید و هوشمندی مانند تلویزیون اندروید، دارای کروم کست یا دیگر مدیا استریمر های داخلی هستند. در میان انواع این دستگاهها، کروم کست از بقیه شناخته‌ شده‌ تر است.

این تجهیزات، مسلما گران‌ تر از کابل‌های HDMI یا VGA هستند؛ اما تفاوت هزینه اصلی را زمانی که لپتاپ یا تلویزیونی با این مشخصات خریده اید، پرداخته‌اید.
برای شروع، باید کروم کست را طبق دستورات آن به تلویزیون، متصل نمایید. پس‌ از آن، باید، مرورگر کروم خود را بر روی لپتاپ باز کرده و روی نماد سه‌ نقطه عمودی در گوشه سمت راست منو، کلیک کنید. از آنجا، گزینه CAST را انتخاب کنید. سپس، تنها محتوا هایی که میخواهید منتقل کنید را از طریق منوی Source انتخاب کرده و روی کروم کستی که میخواهید به آنجا انتقال دهید، کلیک کنید.
لازم به ذکر است که کروم کست های گوگل در مدل‌ های جدید خود، تنها از دستگاه‌ های اپل و اندروید، پشتیبانی میکنند. با این‌ حال، در صورتی‌ که لپتاپ دیگری دارید، میتوانید از نسخه‌ های قدیمی‌ تر این ابزار استفاده کنید.

روش های فرعی تر اتصال بی سیم
روش‌ هایی که در اینجا مطرح میشوند، به دلایل مختلف، نسبت به روش‌ های گفته‌ شده، کمتر کاربرد دارند. محدودیت در کیفیت تصویر در برخی و هزینه بالا در برخی دیگر، باعث در حاشیه قرار گرفتن آنها شده‌اند. بعضی از آنها نیز تنها برای کاربرد های خاص، مانند بازی، طراحی شده‌اند.
اتصال با میراکست
میراکست (Miracast) یک پخش‌ کننده در ویندوز های نسخه‌ های 8 به بالاست. در صورتی‌ که تلویزیون شما نیز از این تکنولوژی استفاده میکند، میتوانید از آن برای اتصال لپتاپ به تلویزیون به صورت بی سیم، استفاده کنید. برای انجام این کار، کافی است که از گزینه‌ های اعلان‌ها در ویندوز، گزینه کانکت را انتخاب کرده و دستگاه مورد نظر خود را انتخاب کنید. برای تلویزیون‌ هایی که به‌ صورت داخلی، این قابلیت ندارند، میراکست اکسترنال نیز قابل تهیه است.

اتصال به آداپتورهای وایرلس HDMI
این آداپتورها در واقع، فرستنده و گیرنده‌ هایی هستند که به ترتیب به لپتاپ و تلویزیون وصل میشوند. تنظیمات این دستگاه‌ ها نسبتا ساده و طبق دستورالعمل آنها، قابل انجام است. ویندوز های 7 به بالا نیز قابلیت اتصال به آنها را دارند.
از محاسن اتصال لپ تاپ به تلویزیون به این روش، برد نسبتا خوب انتقال تصویر تا 30 متر و عدم افت کیفیت، براثر امواج الکترومغناطیسی است. با این‌ حال، محدودیت کیفیت تصویر در این روش که حداکثر 1080p است، بزرگ‌ ترین ایراد آن محسوب میشود. لازم به ذکر است که این آداپتورها، بسیار گران‌ قیمت هستند.

اتصال بی سیم با استفاده از سرویس آنلاین پلکس
سرویس آنلاین پلکس (plex) برای پخش مدیا از فضای ابری به وجود آمده است. میتوانید از روی لپتاپ خود، محتوای دلخواهتان را روی این پلتفرم، آپلود کرده و آن را روی تلویزیونی با قابلیت اتصال به پلکس، اجرا کنید. پلکس از سرویس‌ های پخش مدیا مانند یوتیوب و نتفلیکس نیز به‌ خوبی پشتیبانی میکند.
از محدودیت‌ های پلکس، عدم پشتیبانی آن از بازی‌های آنلاین و کیفیت‌ های تصویر بالاتر از 1080p است.

اتصال لپ تاپ به تلویزیون با استیم لینک 
استیم لینک (Steam Link) ابزاری است که توسط کمپانی والو (Valve) به بازار عرضه شده است. این ابزار، به‌طور خاص، برای اتصال لپ تاپ به تلویزیون به یکدیگر و به‌ منظور بازی، درست شده است. با استفاده از دسته جانبی استیم لینک، میتوانید بازی‌ ها را از روی کامپیوتر خود اجرا و تصاویر آن را در تلویزیون، مشاهده کنید.
مشکل اصلی همه روش‌ های اتصال لپ تاپ به تلویزیون برای گیمرها تاخیر و ایستا شدن‌ های مکرر تصویر است. با استیم لینک، این مشکل تا حد بسیار زیادی، برطرف شده است.
اگر یکی از دو دستگاه را با کابل به روتر خود وصل کنید، عملکرد استیم لینک، بهتر نیز میشود. استیم لینک، مخصوص بازی است و تنها مشاهده فیلم‌ های موجود بر روی خود این پلتفرم، در آن میسر است.

اتصال لپ تاپ به تلویزیون در نگاهی کوتاه
روش‌ های مختلفی برای اتصال این دو وسیله به یکدیگر وجود دارند. آنچه در انتخاب بین این روش‌ ها تعیین‌ کننده است نوع دستگاه‌ها، قدیمی یا جدید بودن آنها و امکانات ماست. اتصال با کابل VGA قدیمی‌ ترین روشی است که برای این کار وجود دارد. پس‌ از آن، گزینه‌ های اتصال با کابل HDMI و USB-C مطرح میشوند. در صورتی‌ که پورت‌ های دستگاه‌ ها مشابه یکدیگر نبود، انواع مبدل و آداپتور، میتوانند به کمک ما بیایند.
روش دیگر اتصال لپ تاپ به تلویزیون ، تحت عنوان بی‌ سیم شناخته میشود. روشی که جدیدتر است و خود شامل زیر شاخه های متنوعی میشود. اتصال با استفاده از دستگاه‌ های پخش رسانه، مانند گوگل کروم کست، معمول‌ ترین روش انجام این کار است. دستگاه‌های اندروید و آیفون نیز معمولا گزینه‌ های بیشتری را پیش روی کاربر، برای اتصال بی‌ سیم، قرار میدهند.

Avatar photo
سلام من امیر علی ام از سال ۹۸ توی حوزه ی سئو و تولید محتوا مشغول به کار شدم… وبسایت آی فیکس ایت رو ساپورت و پشتیبانی میکنم. محصولاتی که ما تعمیراتش رو براتون میذاریم اکثرا محصولات شرکت اپل مثل گوشی های آیفون ٫ انواع مک بوک ها ٫ انواع آی مک ها ٫ مک مینی و انواع سرفیس های شرکت مایکروسافت و … هستند. اگه دلتون میخواد خودتون تعمیر محصولاتتون رو یاد بگیرید پست های مارو دنبال کنید